Tester voor Sofilantjes – ADV en SYLVA romper!

Toen Sem enkele weken oud was kwam Anne van Sofilantjes met de vraag naar testers voor een nieuw patroon. Het betrof het patroon van de ADV romper. Sem paste precies in de maten van maatje 56 en zo melde ik mij aan als tester.. en hoera! Ik werd uitgekozen.

Zelf maakte ik maat 56, met lange mouwen. En zie hier mijn eerste versie:

Best lastig hoor, zo’n klein frutje leuk op de foto zetten! Na deze romper maakte ik er nog een in dit stoere stofje.

Een rompertje maken is nog niet zo makkelijk. Bij de hals en onderaan wordt gewerkt met een biais. De beschrijving van het patroon geeft een duidelijke uitleg, maar phoe.. biais is niet mijn favoriet hoor! En dan.. dan moeten er nog drukkertjes in ook! Not my favorite either! Na de eerste wasbeurt ligt er al weer een drukker af.

Hierboven mijn derde versie (een aantal weken later), maat 62 met korte mouwen en bijpassende drukknoopjes.. die blijven zitten! Deze drukkertjes zijn van Prym, baby love heten ze. Ik ben fan. Ze zijn er in meerdere kleuren, wat ze extra leuk maakt en je kunt ze inzetten met de tang. Dat laatste maakt een groot verschil, de 2 delen zitten recht op elkaar en blijven daardoor goed zitten. 1 nadeel.. ze zijn echt wel prijzig!

Hierna heb ik een tijdje niks genaaid voor Sem.. en toen kwam ineens een nieuwe test-oproep! Dit keer voor de SYLVA romper! Dit patroon heeft een V-hals aan de voor en achterkant, gecombineerd met een colorblock bij de borst.

Sem draagt inmiddels al maatje 62/68 en ik gaf me weer op al tester! Het patroon van de sylva romper heeft een optie voor korte en lange mouwen. Ik mocht lange mouwen testen, jeej!!

Anders dan bij de ADV heeft de SYLVA gewoon een boordje bij de hals, minder biais dus! En ik heb ontdekt dat ik het makkelijker vind om kant en klaar tricot biais te gebruiken. Het zit er sneller op en geeft een mooi resultaat!

Ik maakte maat 68. De V-hals vond ik een beetje wennen, maar het staat heel leuk!

Het patroon nodigt erg uit om met verschillende kleuren stof te werken. Ik werk graag met zwart en donkerblauw, ton-sur-ton en hou het meestal rustig. Maar Sem is nog klein en bij baby’s staat bijna alles! Dus zoals je ziet naaide ik her en der met felle kleurtjes en vrolijke stofjes.

Uiteindelijk maakte ik 4 rompers, ze zitten supersnel in elkaar.. ik word er helemaal blij van!

Van 19 oktober t/m 21 oktober is de SYLVA romper in de SALE!! Je vindt hem hier: https://www.sofilantjes.com/product/sylva-romper-pdf-patroon-nl/

De ADV romper is al een tijdje terug uitgebracht, maar dat maakt hem niet minder leuk! Je vindt deze hier: https://www.sofilantjes.com/product/adv-romper-pdf-patroon/

Dit keer heb ik ook veel tijd besteed aan het maken van mooie foto’s. De meeste maakte ik in Fleur haar kamer, maar we gingen ook naar het bos. Als afsluiter nog een foto van mijn 3 kindjes samen 😍

Ik vond het weer superleuk om te testen en zo tof om al die andere rompers te zien! Neem een kijkje op de facebookgroep voor nog meer inspiratie! Bedankt Anne (en Miranda) voor deze mogelijkheid.

2 gedachtes over “Tester voor Sofilantjes – ADV en SYLVA romper!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.